Site Logo

7 Kesilapan Lazim Dalam SEO (Daftar)

Anda Buat SEO Untuk Website Anda? Tapi Kedudukannya Masih Tidak Berubah Di Google..?

Anda Mungkin Melakukan Kesilapan-kesilapan Ini Pada Website Anda Dan Anda Tidak Pernah Menyedarinya Sebelum Ini

7-kesilapan-lazim-dalam-seo

Nak Tahu Di Mana Silapnya?

Masukkan nama & emel anda di bawah sekarang dan kami akan tunjukkan kepada anda apakah kesilapan-kesilapan itu.

Apa Yang Anda Akan Belajar Dari Video Ini?

  • Anda akan tahu satu komponen penting dalam website yang WAJIB ADA sebelum memulakan kempen SEO.
  • Anda akan tahu kepentingan _________ tags dalam SEO.
  • Anda akan faham kaitan antara __________ dengan pelawat website blog dan kesannya pada SEO.
  • Struktur URL yang betul & salah dalam SEO.
  • Kesan negatif melakukan Keyword _________ pada website.
  • Kesan negatif apabila mengabaikan K_______ R________ dan bagaimana untuk memulakannya menggunakan perisian PERCUMA G________ T_________.
  • Struktur ____________ terbaik pada website untuk membuat pelawat website gembira dan kesannya pada SEO.

Video Ini Tidak Sesuai Jika Anda:

  • Sudah hebat & tahu macam-macam tentang SEO.
  • Malas untuk belajar benda baru.
  • Sudah berasa selesa dengan kedudukan website anda di Google.
  • Tidak percaya bahawa trafik dari Google sangat berkuasa.
  • Rasa SEO itu susah untuk dipelajari & dibuat.
  • Tak ada masa untuk buat & perbaiki apa yang akan dikongsikan dalam video ini.
  • Mahu result yang pantas (buat hari ini, esok nampak result).

Siapa Kami Untuk Berkongsi Ilmu Ini?

Jika anda sudah lama mengikuti perkembangan kami di Prospek Digital, mungkin anda sedia mengenali siapa kami. Namun, jika ini kali pertama anda mendengar tentang kami, salam perkenalan kami ucapkan kepada anda.

Prospek Digital adalah sebuah laman web yang dibina dengan satu tujuan – untuk membantu pemilik bisnes tidak kira online ataupun offline untuk mendapatkan prospek menggunakan medium-medium di Internet.

Kepakaran utama kami di Prospek Digital adalah pemasaran enjin carian; cara percuma (SEO) dan cara berbayar (PPC). Prospek Digital diasaskan bersama oleh saya, Zulhilmi Zainudin & Amirul Faisyal.

SEO merupakan satu teknik pemasaran yang boleh memberi pulangan berganda jika ia dilakukan dengan betul. Apabila website kita berada di kedudukan yang baik di Google, limpahan trafik akan masuk ke website kita tanpa henti.

Bayangkan apabila website anda mula menerima 1,000 pelawat setiap hari tanpa anda keluarkan sedikit wang pun untuk memasarkannya. Bukankah itu sangat menguntungkan?

YA, it’s possible. Dengan SEO, anda boleh memasarkan website anda dengan PERCUMA di Internet tanpa sebarang kos. Dan, suka untuk kami kongsikan di sini bahawa, pelawat yang datang dari Google ini mempunyai potensi yang lebih besar untuk menjadi pelanggan anda!

Kami berharap agar perkongsian kami dalam video ini mampu memberi anda ilmu baru tentang SEO dan membuka mata anda tentang kesilapan-kesilapan yang pernah atau sedang buat pada website anda sekarang.

Masukkan nama & emel sekarang. Kami tunggu anda di halaman video!

Ikhlas,

zulh  amirul-faisyal

Zulhilmi Zainudin & Amirul Faisyal
Team Prospek Digital

Terima kasih Tuan Zulhilmi kerana menghasilkan video yang memang sangat membantu ini. Selama ini saya buat blog dan e-commerce main hentam sahaja.

Tak pernah ambil berat tentang headline, permalink, sitemap dan lain-lain yang dikongsi dalam video ini.

Saya akan mula buat semua tips tersebut di blog saya dan berharap dapat meningkatkan ranking blog saya di Google Search.

testimonial

Zaidi Tumari | www.zdlegacy.biz

 

Tuan, video yang tuan ni sangat padat. Banyak perkara yang saya perlu perbaiki dalam SEO blog saya. Terima kasih.

testimonial

Mohd Fadzil

 

Salam Tuan Zul,

Saya dah tonton video tersebut. Terima kasih kerana berkongsi ilmu
tentang SEO blog terutamanya kesilapan yang sering dilakukan oleh
para blogger.

Hampir semua kesilapan yang dinyatakan pernah dilakukan oleh saya
tanpa disedari. Dengan video saya telah buat reminder kecil untuk
mengelakkan kesilapan sama pada artikel saya akan datang.

Sekali lagi saya ucapkan terima kasih kepada Tuan Zul di atas video
tersebut.

testimonial

Fadhil Husin | www.doulnut.com/blog

Shares